Élelmiszeripar
Húsáruk feldolgozásánál kedvelt eljárás a szárazjeges hűtés vagy fagyasztás
A cél, hogy a húsárut a legrövidebb időn belül +2°C környékére hűtsék. Ezt a technológiát nagyüzemi és akár házi feldolgozásnál is használhatják.
Gyümölcsfeldolgozásnál szintén az a cél, hogy a gyümölcsöt minél rövidebb idő alatt fagyasszuk le, mert így veszlik el a legkevesebb vitamin és tápanyag.
A szárazjég nagy mennyiségű gyümölcs sűrítmény hűtéséhez is megfelelő, a nyári melegben gátolja a felmelegedést, ezáltal az esetleges erjedést is! Tartálykocsis tételben is használják, így a szállítás során is megőrizhető a kívánt hőmérséklet.
Szárazjég tároló konténert több méretben biztosítunk!
A szárazjeget átveheti telephelyünkön, vagy kérésére házhoz szállítjuk azt!